Akcija / Detalji hapšenja: Putevi na Jahorini blokirani zbog opasnih kriminalaca

U velikoj akciji pripadnika Policijske uprave Istočno Sarajevo jučer su na Jahorini uhapšeni Milan Kršić, Filip Roganović i Boban Sjekloća svi iz Cetinja, otkriva Srpskainfo.

Izvor Srpskeinfo dodaje da se sva trojica povezuju sa škaljarskim klanom iz Crne Gore te otkrivaju sve detalje – kako je teklo hapšenje ovih opasnih kriminalaca iz Crne Gore.

 “Policija je došla do informacija da se tri veoma opasne osobe nalaze u jednom hotelu na području Jahorine i provjerama su te informacije potvrđene. Veoma brzo je organizovana akcija, poslije koje je uslijedilo hapšenje pomenute trojke”, ističe sagovornik.

!  / Na Jahorini uhapšeni visokopozicionirani članovi “škaljarskog” kriminalnog klana
On je pojasnio da je policija odlučila da svu trojicu zajedno uhapse zbog njihove moguće povezanosti sa krivičnim djelima oko droge i oružje, ali i zbog toga što se radi o opasnim osobama povezanim sa jednim od najopasnijih klanova na ovom području.

“Ubrzo je policija došla do informacije da su njih trojica u automobilima i organizovano je hapšenje. Nakon što su dobili informacije da su Kršić, Roganović i Sjekloća u pokretu, pokrenuta je akcija hapšenja”, otkriva sagovornik Srpskeinfo.

Policija je zatim blokirala puteve na Jahorini i zaustavila je vozilo Golf 5 u kojem je bio Kršić i Golf 7 u kojem su se nalazili Roganović i Sjekloća.

“Zatim su oni i vozilo pretreseni, kao i apartman u jednom hotelu u kojem su boravili. Nakon pretresa svi su uhapšeni”, ističe izvor Srpskainfo.

Dodaje da je najopasniji među njima bio Kršić, za kojim su u jednom trenutku bile raspisane čak tri crvene Interpolove potjernice zbog razbojništava i drugih krivičnih djela u Srbiji i Visbadenu.

“Takođe je utvrđeno da je ova osoba odslužila i više zatvorskih kazni u raznim evropskim zemljama”, dodao je izvor Srpskainfo.

Jedan od uhapšenih bio je povezan sa Ristom Miljanovićem, visokorangiranim članom škaljarskog klana, a koji je ranije nestao.

U akciji hapšenja Škaljaraca učestvovao je veliki broj policajaca, ali i onih koji su bili naoružani dugim cijevima. /Izvor: radiosarajevo.ba/

Ostavite komentar