Naslovnica Zanimljivosti Sanja Kužet otkrila istinu o bračnom statusu: Voditeljka otvorila dušu, pa podijelila...

Sanja Kužet otkrila istinu o bračnom statusu: Voditeljka otvorila dušu, pa podijelila svoju ljubavnu priču!

146
0

Sanja Kužet otkrila istinu o bračnom statusu: Voditeljka otvorila dušu, pa podijelila svoju ljubavnu priču!

Voditeljka “Zvezda Granda” Sanja Kužet je u višegodišnjoj je ljubavi sa biznismenom, direktorom marketinga jedne automobilske kuće, Nemanjom Živojinovićem, a nedavno je otkrila kako se upoznala sa njim.

– Prvi put je bio kad smo bili jako mladi, ja 21 godinu, on 23, upoznali smo se na Kritu, to je neka slučajnost ispala. Vidjeli smo se još u avionu i onda tamo poslije neka 3, 4 dana smo stupili u kontakt, njegovo i moje društvo, upoznavanje međusobno i do kraja ljetovanja smo se svi zajedno zabavljali. Naravno to su tada bili drugarski odnosi i zapravo se ništa značajno tada nije ni dogodilo, tek povratkom u Beograd i nastavkom druženja javile su se i neke simpatije, pa je to bila neka kratka vezica iz tog perioda života. To je bilo jedno lijepo ljetovanje iz kojeg su nastala super drugarstva i to društvo i dan danas na neki način funkcioniše rekla je Sanja za Grand Online i navela da je ostala u kontaktu sa cjelokupnim društvom sa ljetovanja i dodala:

– Konekcija nije bila izgubljena jer je uvijek neko sa nekim komunicirao iz tog društva, tako je i potekla ideja da se okupimo. To je bio samo trenutak sreće i okolnosti, jer kakve su šanse bile da se pojavim te večeri na tom dogovorenom piću, mogla sam i da ne izađem i onda u poslednjem trenutku, pa ajde izaći ću. Na kraju sam se ipak spremila i otišla i tako su se nekako otvorile teme, imala sam priliku da upoznam apsolutno jednog novog Nemanju, iako je on i iz onog perioda bio jako kulturan mladić, ta činjenica se nije promijenila, ali kad govorim o zrelosti, to su apsolutno dvije različite osobe. Što je i normalno, muškarac u 23 godine i muškarac kojeg sam upoznala 10 godina kasnije, to je ogromna razlika – rekla je Sanja.

– Tu su se nama ponovo putevi ukrstili, ponovo neka češća viđanja, ispijanje kafe i zapravo činjenica da se pred vama nalazi čovjek koji vas želi i koji je apsoluto na svom mjestu, a nije ni stvar da je neko samo okej, nego se dogodilo ono što je najvažnije, hemija i ljubav- rekla je voditeljka, prenosi Blic.

– Naš status je nevjenčani supružnici kako se to danas zove. Ma nama je tako lijepo, ne robujem formama. Nama je prelijepo, dobili smo i zajedničko dijete – ispričala je Sanja.

Voditeljka je prije devet godina bila udata za člana obezbjeđenja vlasnika TV „Pink“, Željka Mitrovića, Zorana Pipera sa kojim je takođe dobila dejčaka, kojem su dali ime Andrija. Iz drugog braka ima sina Strahinju. /Izvor: Ekskluziva.ba/Srpska info/

Prethodni članak(VIDEO) Necenzurisani VIDEO: Razvaljena Dušica Jakovljević! Isplivao neviđeni snimak voditeljke olešene od alkohola, pogledajte šta radi!
Sljedeći članak“Moj momak je prije 7 mjeseci poginuo u saobraćajnoj nesreći”