OBJAVILA FOTOGRAFIJU SUPRUGA I ŠOKIRALA EKIPU: ‘Ovako on izgleda nakon što cijeli dan radi na -57 stupnjeva’

Žena je na Redditu objavila fotografiju svog supruga, uz kranje jednostavan opis: “Ovo je moj muž nakon što je cijeli dan radio na -57” i izazvala lavinu komentara.

Gospođa nije definirala radi li se o stupnjevima Celzijevima ili Fahrenheitovima, ali s obzirom na to da se radi o Sjevernoj Dakoti, pretpostavit ćemo da se radi o Fahrenheitima koji jednostavnom konverzijom postaju -44 stupnja Celzija.

Osim onih duhovitih poput “izgleda kao jako cool lik”, i svih onih koji su izrazili poštovanje i zahvalnost svim radnicima koji rade na održavanju u nemogućim uvjetima, bilo je i onih koji su se pitali o praktičnim izazovima.

“Vidim da mu se inje uhvatilo po trepavicama, izgleda kao da boli k’o vrag, ali koliko je to bolno”, pita se jedan korisnik kojemu su drugi korisnici odgovorili kako je to više nelagoda nego bol, s obzirom da ti visi siga na kapku.

Žena koja je objavila fotografiju u komentarima je objasnila kako njen suprug radi na održavanju vjetroelektrana. (novi.ba/foto:print screen novi.ba)

Ostavite komentar