Naslovnica Zanimljivosti OVO JE SIN KRISTIJANA GOLUBOVIĆA, prijeti mu zatvorska kazna do 5 godina?!...

OVO JE SIN KRISTIJANA GOLUBOVIĆA, prijeti mu zatvorska kazna do 5 godina?! Kristijan krije istinu, EVO KAKO IZGLEDA

353
0

OVO JE SIN KRISTIJANA GOLUBOVIĆA, prijeti mu zatvorska kazna do 5 godina?! Kristijan krije istinu, EVO KAKO IZGLEDA

Kristijan Golubović trenutni učesnik “Zadruge 4” prije nekoliko godina dok je bio u rijalitiju “Farma” priznao da je sina Lazara Đukića priznao nakon 20 godina.

Lazar je najstarije dijete Kristijana Golubovića, jednog od rijetkih preživjelih žestokih momaka iz devedesetih godina i aktera kultnog filma “Vidimo se u čitulji”.

Lazar Đukić, Kristijanov nasljednik, rođen je 1994. godine u Beogradu.

Kristijan je Lazara priznao za sina tek dvadeset godina poslije rođenja. Naime, kako je sam Kristijan tokom boravka u rijalitiju ispričao, on nije bio upisan kao njegov otac jer su se on i Lazareva, sada pokojna, majka Danijela dogovorili da to ostane tajna zbog dječakove bezbjednosti.

Golubović je sve ovo ispričao prilikom svog učešća u “Farmi”, rekavši da je pre ulaska u rijaliti otišao u opštinu i priznao očinstvo. Mediji su tada kontaktirali Lazara, ali je on rekao da ne želi da komentariše bilo šta, jer već ima probleme zbog toga što mu je otac Kristijan Golubović.

Do tada, starateljstvo nad Lazarom imala je njegova baka, majka Kristijanove žene Danijele, koja je navodno zabranila Lazaru da razgovara o svom ocu zbog Golubovićevog ponašanja.

Inače, Kristijan na društvenim mrežama često dijeli fotografije sa svojim nasljednikom, a posebno ga raduje to što izuzetno liče, posebno iz dana kada je Kristijan bio mladić.

Prije dve godine Đukića je policija privela pod sumnjom da je navodno, u parku na Topličinom vencu u strogom centru Beograda, drvenom motkom pretukao mladića.

Policija je tada protiv Lazara Đukića, u redovnom postupku, podnijela krivičnu prijavu za nanošenje teških tjelesnih povreda i nije mu određeno policijsko zadržavanje. U slučaju da dođe do suđenja i Lazar bude proglašen krivim, za ovo krivično djelo je zaprećena kazna od šest mjeseci do pet godina zatvora. /Novi.ba/Srbija Danas/

Prethodni članakNeki mu se i smiju: 12-godišnjak se sam brine o farmi s više od 100 životinja. Poslije škole baca torbu i radi u štali
Sljedeći članakTRAGIČNO OKONČANA POTRAGA: Danas pronađeno tijelo Borislava Adamovića