ZA NOVI.BA/DENIS STOJNIĆ OTKRIO ISTINU O ALISI MUTAP: Ona šuti zato što je njen otac u pitanju!

Gradski vijećnik, sarajevski ugostitelj i MMA borac Denis Stojnić oglasio se za Novi.ba, gdje je progovorio o slučaju Dženana Memića, te umiješanosti Zije Mutapa u cijeli slučaj.

 – Nema šanse da Alisa Mutap trpi ovoliki pritisak za nekog Budnju koji je stranca u njenom životu i Budnje nisu neka mafija da moraju šutiti.

Nema tih para da bi oni ovo prolazili i sad joj i oca uhapsili. Znaci ona šuti samo jer je njen otac u pitanju i to sam više puta rekao. A eto ako je taj Budnjo, pa neka otac potpiše nagodbu i sa dokazima okrivi Budnju. Neka ponudi da bude svjedok pokajnik i kaže ko je bio sa njegovom kćerkom Alisom Mutap kad je rahmetil Memćc ubijen. Ali onda mora kao Sejo Dumančić da sve dokaže i priloži valjane dokaze, kao što je to Sejo Dumančić učinio i pokazao leševe koje su on i Zijad Turković kopali  – kazao je Stojnić za Novi.ba i dodao kako Zijad Mutap mora imati dokaze da kaže ko je tu noć bio sa njegovom kćerkom Alisom, jer Memića nije ubila jedna osoba.

 – Njega je napalo više osoba i ako se Zijad Mutap bude i dalje branio šutnjom i njegova kćerka bude i dalje lagala da ima amneziju, onda je on i niko drugi. Amnezija kod Alise Mutap je, jer je otac Zijo Mutap umiješan u ubistvo – kazao je Stojnić na kraju za /Izvor: Novi.ba./

Ostavite komentar