Naslovnica Zanimljivosti “Moji roditelji su se razveli dok sam još bila beba”

“Moji roditelji su se razveli dok sam još bila beba”

127
0

“Moji roditelji su se razveli dok sam još bila beba”

“Moji roditelji su se razveli dok sam još bila beba, za što je otac uvijek krivio majku i govorio mi da pitam nju za razlog nagovještavajući da je ona jedini krivac.

Bojala sam se i znati istinu jer sam mislila da ga je prevarila ili nešto slično tome što bi me na neki način povrijedilo iako bih majku voljela isto, ali skupila sam hrabrosti i pitala je.

Ispostavilo se majka prije braka imala psa kojeg je voljela više od života i da ga nije htjela ostaviti kad se udala i dobila dijete.

Jedan dan našla ga je otrovanog, nakon čega je otac priznao da je on to uradio jer ga je pas nervirao. Podržavam je i stidim se što sam ponekad, u podsvijesti, i ja sama krivila nju.

Ni ja ne bih živjela i odgajala dijete sa nekim ko je u stanju to uraditi nevinom biću. Osuđujte koliko hoćete. “(spovesti.com)

Prethodni članakPRAVITE LI JELO U ALUMINIJSKOJ FOLIJI? DOMAĆICE, OBRATITE PAŽNJU: Ovo nikako ne smijete peći u njoj, POSLJEDICE SU UŽASNE!
Sljedeći članak(VIDEO) Policajac je zaustavio ženu zbog prelaska kroz crveno, ali kada je vidio šta se događa na suvozačevom mjestu, odmah je zvao pomoć!