Naslovnica Zanimljivosti TRESE SE BELA KUĆA! Kristijan KAO FURIJA krenuo na Miljanu, obezbeđenje jedva...

TRESE SE BELA KUĆA! Kristijan KAO FURIJA krenuo na Miljanu, obezbeđenje jedva uspelo da ga zaustavi! (VIDEO)

133
0

TRESE SE BELA KUĆA! Kristijan KAO FURIJA krenuo na Miljanu, obezbeđenje jedva uspelo da ga zaustavi! (VIDEO)

Neviđeni haos.
Marko Đedović naredni je komentarisao trenutni odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole:

U teoriji bi negde to moglo da se ispriča, ali ja nisam optimista, jer se to dešava već ko zna koji put. Mariju nešto tera da se meša u njihov odnos, meni se slabo barata sa datumima, kad postoji ljubav, ne verujem u to. Da, oni će se pomiriti, ali da bi se njihov odnos promenio, morali bi da se promene prvi oni. Imam osećaj da je njegova ljubav prema Miljani baš utihnula. To je ona primetila, Miljanu je to i nateralo da ovako moljaka za ljubav – rekao je Đedović.

Marija je preagresivna u odnosu sa njom, meni se to ne dopada. U mnogim situacijama sam ja imao konflikt sa njima, a baš je Marija bila razlog. Meni su oni tandem, oboje žive nekim nezdravim životom. Mislim da se Miljana sada malo ponižava, molila ga je da joj da šansu i to je katastrofa – govorio je Brendon.

Ona je bacila njegovo seme u kantu, vadeći se da je to zbog lekova. Ima 40 kilograma viška, tako da bi sve bilo u redu sa detetom, mada ja prvi nisam za to da ona ima decu, jer je mentalno poremećena. Ona veza traje dok ona plaća ljubav i se*s, on dobije kićanovića, sve je to boleština. Uvek sam sve najgore o njoj mislio, njen život je bezveze, sitan lopov i žena koja juri muškarce – komentarisao je Kristijan.

Boli te što sam favorit, ceo ti je život u rijalitiju prošao! – vikala je Miljana.
Nakon verbalnog sukoba, Kristijan je nasrnuo na Miljanu, pa je potpuno ispolivao, a obezbeđenje je odmah uletelo i sprečilo ozbiljniji okršaj.

U video – prilogu pogledajte detaljnije. /Izvor: Autor: M.I./pink.rs/

Prethodni članak(VIDEO) Otkrivena prevara: Mladić “bez noge” ustao iz invalidskih kolica
Sljedeći članak(VIDEO) HAOS U SPAVAĆOJ SOBI! Posle TUČE, pljuštale jezive PRETNJE: “Biću tvoja NOĆNA MORA” Tomović se ne smiruje