Naslovnica Zanimljivosti Slupao pet auta i pobjegao, vlasnici ga traže

Slupao pet auta i pobjegao, vlasnici ga traže

162
0

Slupao pet auta i pobjegao, vlasnici ga traže

Naše auto je totalka kao i ostala dva od pet auta susjeda, naveo je jedan od građana

Oko pet ujutro, 21. januara, neko se zabio u pet parkiranih automobila u zagrebačkoj ulici Sveti Duh i pobjegao. Od svih znatno oštećenih automobila, čak dva su u potpunosti uništena., piše 24 sata.

– Odbjeglo vozilo je nedvojbeno jako oštećeno, najvjerojatnije je karambolirana kompletna desna strana vozila uključujući prednje svijetlo, žmigavac, blatobran, prednja desna felga/guma a retrovizor je otpao još na mjestu udesa. Hvala na bilo kakvoj informaciji o samom događaju, o daljnjem kretanju odbjeglog vozila nakon udesa ili viđanju opisanog oštećenog vozila na nekoj lokaciji! Naše auto je totalka kao i ostala dva od pet auta susjeda – na društvenim mrežama napisao je Dražen Smaranduj, jedan od oštećenika.

Po dosad prikupljenim informacijama, pretpostavlja se da je počinitelj upravljao srebrnim Audijem A6, model C6 ili S6 iz 2010. ili 2011. godine. Vozilo bi trebalo biti jako oštećeno, a retrovizor je otpao na mjestu nesreće.

Vlasnici oštećenih vozila mole građane ako imaju bilo kakve informacije da kontaktiraju policiju, piše 24.sata. /Izvor:  24 sata/cazin.net/

Prethodni članakStradaloj Amini iz Cazina napisala je emotivan tekst njena profesorica: Otišla si princezo naša…
Sljedeći članak(VIDEO) Stanivuković ponovo oduševo banjalučke čistačice: Iz vlastitih sredstava izdvaja po 100 KM za svaku radnicu