72 sata užasa: Bivši partner ju je zatočio, tukao, vezao i gurao prste u usta ako bi zapomagala

Oteo joj je mobitel i tako onemogućio komunikaciju s bilo kime. Bacio ju je na tlo i gazio nogama govoreći da će joj razbiti zube i naučiti je pameti kada to nije učinio njen otac.

Moj me bivši dečko pretukao, vezao me i zatočio u mojem stanu, a poslije me odvezao u njegov stan gdje me držao vezanu tri dana. Odvezivao me samo kada bi mi davao da jedem, pijem i idem u zahod, ispričala je žena (40) policiji, neslužbeno doznajemo. Snimao ju je cijelo vrijeme kamerom koja je bila povezana s njegovim mobitelom kako bi je mogao kontrolirati u svakom trenutku.

Žrtva iz Pule preživjela je 72 sata pravog užasa koji joj je priuštio bivši 30-godišnji partner. Molila je da ju pusti na slobodu i da je ne mlati više, ali bezuspješno, sve dok nije iskoristila jedinu šansu koja joj se pružila nakon tri dana. Iskoristila je njegov trenutak nepažnje. Iako u strahu za vlastiti život, čekala je strpljivo taj trenutak i nasilniku je nakon višednevnog zatočeništva rekla da mora nahraniti mačku koju ima u stanu. Išao je s njom. Ali ona je tu vidjela svoju jedinu šansu i nekako je uspjela pobjeći i spasiti se. Bilo je to još 12. prosinca, a javnost za priču doznaje danas, budući da je policija monstruma uhvatila tek prije dva dana.

Plastična vezica joj se urezala u meso
– Kada sam pokušala zvati upomoć vičući, nabio bi mi prste u usta da ne vičem. Cijelo vrijeme mi je prijetio i tukao me – ispričala je žrtva, saznajemo od izvora bliskog istrazi.

S lakšim ozljedama glave i tijela, javila se u pulsku bolnicu. Na rukama je imala rane od vezanja plastičnom vezicom koja joj se urezala u meso.

Policija je potvrdila da je muškarac (30) počinio kaznena djela prijetnje, protupravnog oduzimanja slobode, neovlaštenog snimanja, neovlaštene uporabe tuđeg automobila i prisile prema službenoj osobi.

Potvrdili su i da je djevojka (20) počinila kazneno djelo pomaganja počinitelju nakon izvršenja kaznenog djela.

Neslužbeno saznajemo da je 20-godišnjakinja nasilnikova sadašnja djevojka. Pravi filmski scenarij oko potrage za nasilnikom započeo je 12. prosinca kada je policiji stigla dojava da  je žena (40) uspjela pobjeći muškarcu koji ju je danima držao zatočenu u stanu. Ali njezina životna drama događala se još tri dana ranije. /Izvor:  24sata.hr/cazin.net/

Ostavite komentar