Naslovnica Zanimljivosti UDAJE SE CECA RAŽNATOVIĆ! VIJEST UPRAVO OBJAVLJENA: Evo kada je svadba planirana!...

UDAJE SE CECA RAŽNATOVIĆ! VIJEST UPRAVO OBJAVLJENA: Evo kada je svadba planirana! IZNENAĐENJE…

422
0

UDAJE SE CECA RAŽNATOVIĆ! VIJEST UPRAVO OBJAVLJENA: Evo kada je svadba planirana! IZNENAĐENJE…

Ekipa portala Srbija Danas posjetila je astro tumača Vesnu Rivas, koja je napravila numerološku analizu za pjevačicu i njenog novog izabranika! Pjevačica Svetlana Ražnatović je posle dugog vremenskog perioda, predstavila u javnosti svog novog dečka Bogdana Srejovića, sa kojim je već neko vrijeme u vezi.

Mnogi su ovu vest dočekali sa oduševljenjem, jer se pjevačica dugo nije izjašnjavala o svom emotivnom životu. Ražntovićka je već skoro dvije decenije udovica, a u međuvremenu nije imala ozbiljniju vezu. Sudeći po tome da je vrlo često sa novim dečkom, da se upoznala sa njegovom porodicom i ćerkom iz prvog braka, čini se da je ova veza ozbiljna.

Kako bismo saznali kakvi su izgledi za nešto ozbiljnije između Cece Ražnatović i Bogdana Srejovića, ekipa portala Srbija Danas kontaktirala je Vesnu Rivas, koja je napravila astrološku analizu ovog para.

– Ceca je prošle godine ušla u sudbinsku godinu, zato su joj se mnoge lijepe stvari desile, rođenje unuka, mnoga slavlja, a rodila se i ljubav. Ova godine je godina petice u kojoj mnoge istine ispolivaju, zato je Ceca ove godine otkrila svoje emocije. Nije isključeno i da se Ceca do kraja ove godine uda, to joj stoji u rodnom kodu, drugi brak, ali u zrelijim godinama – kaže Vesna.

– Bogdan i Ceca su vezani karmički, jako su dobar spoj i ova veza ne bi trebala da se propusti. Bogana je mnogo vezan za majku, njemu žene mnogo znače u životu, veliki je šarmer i uspeo je u životu mnoge stvari da završi uz pomoć harizme, a to je i privuklo Cecu. Ona ne može da voli muškarca koji nije pametan i vođa. Ovaj muškarac je mudar i karijerista, veoma je sposoban. Njih dvoje su veoma usklađeni, njih je spojila emocija i strast. Ej Ceca upoznala njegovu porodicu, izašla u javnost sa njim, to mnogo znači. To je moralo da izbije u prvi plan – otkrila je Vesna. /Izvor: balasevizam.novi.ba/

Prethodni članakVozač koji je automobilom usmrtio djevojčicu stigla presuda. Mnogi su iznenađeni nakon što se doznala cijela presuda
Sljedeći članakŽena otkrila šta radi mužu svako jutro u 4 i 30! Žene širom svijeta zaprepaštene: “U 2020. godini?!”