Ubistvo u BiH: 42-godišnjak sa ubodnom ranom pronađen u dvorištu kuće, uhapšena jedna osoba

Policijskoj stanici Centar prijavljeno je da u naselju Kojšino u Tuzli leži nepoznata osoba bez znakova života s ubodnom ranom

42-godišnji muškarac inicijala S.S. pronađen je mrtav sinoć u tuzlanskom naselju Kojšino, a policija je uhapsila jednu osobu koja se može dovesti u vezu s ovim događajem, potvrđeno je iz MUP-a TK za naš portal.

Kako je kazala glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić, sinoć oko 21:35 sati Policijskoj stanici Centar prijavljeno je da u naselju Kojšino u Tuzli leži nepoznata osoba bez znakova života s ubodnom ranom.

-Izlaskom patrole na mjesto događaja potvrđeni su navodi prijave, a provjerama je utvrđeno da se radi o S.S., rođen 1979. godine iz Tuzle. Izlaskom dežurnog ljekara Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Tuzli je konstatovana smrt navedenog i ubodna rana u predjelu grudnog koša, a tačan uzrok smrti će biti poznat nakon što se poduzmu sve potrebne službene mjere i radnje, kazala je Kapidžić i dodala da je uhapšena jedna osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem.

Tijelo muškarca pronađeno je u dvorištu kuće, a danas će biti izdata naredba za obdukciju tijela preminulog, kao i naredbe za druga potrebna vještačenja.

-Izdata je naredba za tjelesni pregled i vađenje krvi i urina od osobe koja je lišena slobode, saopćeno je iz Tužilaštva TK. /Izvor:  Oslobodjenje/cazin.net/

Ostavite komentar