(VIDEO) ‘LUDNICA’ ILI VELIKO ČUDO? 27-godišnja mama OSMERO DJECE pokazala kako izgleda njihova večernja rutina!

Spremiti djecu za spavanje za većinu roditelja je borba, ali kad imate osmero djece – uključujući blizance i trojke – stvari mogu biti malo kaotičnije.

Chloe Dunstan, 27- godišnja mama iz Pertha u Australiji koja ima čak osmero djece, podijelila je uvid u svoju užurbanu večernju rutinu. Naime, u dobi od 22 godine je imala troje djece, nakon njih su ona i suprug Rohan dobili trojke, a prošle godine su im se pridružili i blizanci.

Zauzeti roditelji brzo su se naučili prilagođavati užurbanom životu, a to je značilo i da moraju biti nevjerojatno organizirani.

Ova mlada mama, koja je svu djecu začela prirodnim putem, na YouTube kanalu redovito izvještava o crticama iz njihovih života. Tako je u jednom videu otkrila da im pripreme za odlazak na spavanje počinju već u 16:30 sati, kada priprema večeru za cijelu obitelj. U to vrijeme starija djeca često pomažu pospremiti igraonicu, dok oni mlađi imaju priliku kratko odspavati. Nakon večere, nešto prije 20 sati, slijedi kupanje djece i pranje zuba kako bi svi bili spremni za spavanje. Kada legnu u krevete, slijedi čitanje priče. Od kad je postala mama, Chloe je prikupila više od tisuću knjiga koje su uredno raspoređene na policama.

Do 20 sati djeca su ušuškana i spremna za spavanje, a tek tada Chloe može sjesti i uživati ​​u vremenu sa suprugom.

Iako se čini stresno, Chloe priznaje, “s godinama je to definitivno postalo lakše”. (novi.ba)

Ostavite komentar