Majka pokazala oproštajno pismo dječaka koji se utopio: U njemu piše da je tražio

Inspektori su otišli maloprije kod kuće te devojčice, jer je bilo teško doći do nje, istakla je majka

Majka petnaestogodišnjeg Dragana Drljića, čije je tijelo nakon dva dana potrage, danas izvučeno iz Tamiša u Pančevu rekla je: “Otvorili su pismo… U njemu piše da je tražio način da najbezbolnije sebi oduzme život…”

Dječak je juče ostavio oproštajna pisma najboljoj drugarici i bivšoj djevojci, a ona su predata policiji. Majka je policajce molila da joj pročitaju pisma, šta god da piše u njima.

– Od njegove majke drugarice sam saznala da je kod devojke ostavio pismo i da je rekao da ga otvori posle četiri sata. Ona to pismo nije htjela da da nikome, htela je da ga ispoštuje. To je sve što znam. Ja sam inspektorima pokazala kako ona izgleda, rekla je potresena majka i dodala:

– Inspektori su otišli maloprije kod kuće te devojčice, jer je bilo teško doći do nje. Znala sam ime njeno i ulicu gdje živi, ali ne znam broj. Znam kako izgleda, to je isto od pomoći. Po imenima znam, ali i kako ko izgleda.

Kako prenosi Nova.rs, ona je istakla i da je njen sin pisao knjigu.

– Ja sam čitala tu njegovu knjigu, on je istraživao zbog čega ljudi upadaju u depresiju, da su to glupi razlozi zbog čega se dešava. On je meni rekao da planira jednog dana da je objavi. Izlazio je sa društvom, bio je opsednut stripovima i stalno ih je kupovao, rekla je ova žena.  /Izvor:  Oslobođenje/cazin.net/

Ostavite komentar