U toku potraga za nestalim dječakom Draganom, majka sjedi na obali i plače: Stigli i ronioci, MAJKA OTKRILA ZAŠTO JE DJEČAK BIO DANIMA TUŽAN

Na Tamiškom keju u Pančevu je u toku potraga za dječakom Draganom Drljićem (15) iz ovog grada, koji je nestao juče oko 11 sati prepodne.

Dječak je poslednji put viđen oko 15 sati upravo na Tamiškom keju, gdje je sada u toku i potraga, kako priča preko telefona. Na ovo mjestu, stigli su i ronioci Žandarmerije, koji će pomoći u potrazi za nestalim tinejdžerom.

Danijela Drljić, majka nestalog dječaka zamolila je svog sina da se vrati kući i poručila mu da će se svaki problem ijrešiti. Ona je njegov nestanak policiji prijavila juče oko 16 sati.

– Dragane, ako kojim slučajem ovo dođe do tebe, znaj šta god da te muči sve će se riješiti! Svima je mnogo teško, znaj šta god da je sve ćemo rešiti, samo se vrati kući da te zagrlim. Važno je da znaš da te svi volimo, brinemo za tebe – poručila je kroz suze majka Danijela.
Ispričala je da je Dragan u trenutku kada je nestao imao sivo-crnu tanku jaknu, crnu trenerku donji dio i crne patike, a nosio je i kapuljaču.

– Ostavila sam mu i poruku na keju, samo da se vrati – navela je majka.

Očajna majka je od ranih jutarnjih sati sjedi na obali na Tamiškom keju, tačnije na mjestu gdje je dječak poslednji put viđen, u nadi da će se njen sin pojaviti.

Njegova majka je rekla i da je Dragan navodno bio tužan zbog raskida sa djevojkom s kojom je bio u vezi samo mjesec dana.

– Nadamo se da će sve dobro završiti. Dragan je jedan od najboljih đaka. Nikada nije pravio probleme. Prosto sam šokirana informacijom da je nestao – kaže njegova razredna Sanja Aranđelović i dodala da bi vojlela da Dragan može da čuje da je svima miljeni drug iz odeljenja. (Kurir.rs)

Ostavite komentar