Naslovnica Zanimljivosti POGLEDAJTE UNUTRAŠNJOST VILE U KOJOJ ŽIVI STEFAN KARIĆ: Ovo je san svih...

POGLEDAJTE UNUTRAŠNJOST VILE U KOJOJ ŽIVI STEFAN KARIĆ: Ovo je san svih djevojaka, pogledajte njegovu SPAVAĆU SOBU, SAD JE JASNO ZAŠTO SE SVE MOTAJU OKO NJEGA

177
0

POGLEDAJTE UNUTRAŠNJOST VILE U KOJOJ ŽIVI STEFAN KARIĆ: Ovo je san svih djevojaka, pogledajte njegovu SPAVAĆU SOBU, SAD JE JASNO ZAŠTO SE SVE MOTAJU OKO NJEGA

Učesnik Zadruge 3 Stefan Karić živi u vili na Zvezdari, sa svojim ocem Osmanom Karićem i njegovom ljepšom polovinom, suprugom Kristinom.

U porodičnoj kući Karića sve je maksimalno skockano, vrlo pedantno, a porodica ima i dva kućna ljubimca.

Osman je ekipu prošetao doslovce cijelom kućom i mogli su da vide svašta – od simptatičnih i smiješnih detalja, do onih emotivnih i srceparajućih.

“Ovdje živi dečko sa velikim mu*ima i ogromnim srcem. S.K.”, piše na otiraču ispred ulaza u Stefanovu vilu koji je mlađani Karić dobio na poklon.

Prostorije su velike, komotne, a u kući je i nekolicina antikviteta koje daju poseban pečat porodičnom domu Karića.
Na polici preko cijelog zida nalaze se brojne knjige među kojima i ozbiljno političko štivo, kao i sabrana djela Vladike Nikolaja Velimirovića.

U istoj prostoriji na policama su porodične fotografije, uspomene i suveniri sa putovanja.

U uglu sobe nalazi se klavir, ali i stalak za kameru koju je zbog Stefanovog boravka u Zadruzi i mogućeg poziva, već pripremio njegov otac Osman.

U podrumu nalazi se teretana u kojoj je Stefan, dok nije boravio u rijalitiju, provodio dosta vremena.

Stefanova soba nalazi se na spratu vile i prava je, kako bi se reklo, momačka soba u kojoj dominiraju nijanse bijele i sive boje, a naljepnice sa natpisom i grbom “Crvene zvezde”, čiji je Karić varteni navijač, nalaze se svuda.

Stefanove stvari uredno su okačene na štenderu.

Karići imaju dva kupatila, a  jedno od njih je prostrano, svijetlo i prilično veliko.

Upravo iz njega se direktno izlazi na terasu, a u tom dijelu kuće maksimalno uživa samo Stefan. (Telegraf.rs)

Prethodni članakOTVORILI SU PISMO! Neutješna majka ne dolazi sebi nakon što je pronađeno tijelo njenog sina, OTKRILA ŠTA JE NAPISAO U PORUCI…
Sljedeći članakOglasila se i RAZREDNICA Dragana (15): Uvijek je bio vedre naravi, ali u ponedjeljak je djelovao odsutan