OTVORILI SU PISMO! Neutješna majka ne dolazi sebi nakon što je pronađeno tijelo njenog sina, OTKRILA ŠTA JE NAPISAO U PORUCI…

Otvorili su pismo… U njemu piše da je tražio način da najbezbolnije sebi oduzme život… – rekla je Danijela Drljić, majka petnaestogodišnjeg Dragana Drljića čije je tijelo, nakon dva dana potrage, danas izvučeno iz Tamiša u Pančevu.

Dječak je juče ostavio oproštajna pisma najboljoj drugarici i bivšoj djevojci, a ona su predata policiji. Neutešna majka policajce je molila da joj pročitaju pisma, ma šta da piše u njima.

Danijela je cijeli dan provela na Tamiškom keju, plakala i nadala se da će joj se sin odnekud pojaviti. Oko 15 sati na kej, na mjesto gdje je juče poslednji put lociran dečakov telefon, stigli su ronioci koji su pretraživali reku… Nažalost, sat vremena kasnije iz vode su izvukli tijelo dečaka…

Majka dejčaka potragu je posmatrala s obale… Okupila se cijela porodica, prijatelji i prolaznici… Situacija je celog dana bila izuzetno potresna, svi su plakali i nadali se da će se dječak ipak odnekud pojaviti živ i zdrav… Nažalost obistinile su se najcrnje slutnje… Tijelo dečaka izvučeno je iz vode.

– Ja ne želim da vjerujem u to da je sebi oduzeo život… Gledam ka kopnu, ne gledam u vodu – rekla je tiho majka nestalog dječaka sat vremena prije nego što je njegovo tijelo pronađeno… (Blic.rs)

 

 

Ostavite komentar