Majka dječaka Dragana (15) danas otkrila da je njen sin pisao knjigu: “Ja sam čitala tu njegovu knjigu, on je…”

Na Tamišu muk, Pančevo zavijeno u crno. Nema riječi koje bi opisale tugu poslije onog što se danas dogodilo na keju.

Cijela Srbija vjerovala je da će se nestali Dragan D. (15) vratiti živ i zdrav. Nema majke koja danas nije bila uz njegovu nadajući se srećnom završetku.
Međutim tijelo petnaestogodišnjaka za kojim se tragalo od juče popodne izvučeno je iz Tamiša u Pančevu.

Nakon nešto više od sat vremena potrage ronioci su tijelo dječaka izvukli iz reke. Kejom se prolamaju jauci porodice preminulog dječaka.

Dječak je juče ostavio oproštajna pisma najboljoj drugarici i bivšoj djevojci, a ona su predata policiji. Majka je policajce molila da joj pročitaju pisma, šta god da piše u njima.

Ranije u toku dana, u izjavi za Nova.rs majka dječaka rekla je da je njen sin ostavio pismo djevojci.

“Od njegove majke drugarice sam saznala da je kod djevojke ostavio pismo i da je rekao da ga otvori poslije četiri sata. Ona to pismo nije htjela da da nikome, htjela je da ga ispoštuje. To je sve što znam. Ja sam inspektorima pokazala kako ona izgleda”, rekla je potresena majka i dodala:

“Inspektori su otišli maloprije kod kuće te dejvojčice, jer je bilo teško doći do nje. Znala sam ime njeno i ulicu gdje živi, ali ne znam broj. Znam kako izgleda, to je isto od pomoći. Po imenima znam, ali i kako ko izgleda”.

Ona je istakla i da je njen sin pisao knjigu.

“Ja sam čitala tu njegovu knjigu, on je istraživao zbog čega ljudi upadaju u depresiju, da su to glupi razlozi zbog čega se dešava. On je meni rekao da planira jednog dana da je objavi. Izlazio je sa društvom, bio je opsjednut stripovima i stalno ih je kupovao”, rekla je ova žena ranije danas. (Kurir.rs/Nova.rs)

Ostavite komentar