(VIDEO) Jelena Karleuša i Dragan Stojković Bosanac napravili haos u emisiji Zvezde Granda. Kamere zabilježile spektakl. Doslovno mu se ruka omakla!

Pop zvezda Jelena Karleuša (42) na snimanju emsije “Zvezde Granda” bila u prvokativnoj haljini, a njen kolega iz žirija, Dragan Stojković Bosanac nije odoleo a da ne pipnne Jelenu ma nezgodnom mestu.

Naime, Karleuša je nosila žutu haljinicu sa otvorom na ramenu i ruci, kao o stomaku i leđima, koja nije uska pa je tako padala i otkrila ono što mnogi žele da vide.

Jelenina zadnjica se nazirala ispod seksi kreacije, a bilo je momenata i kada se videlo i mlao više nego što treba, ali, naravno. bez prelaženja granice pristojnosti – već samo da zagolica maštu.

Nakon što su se članovi žirija fotografisali na sceni pred početak snimanja, što uvek rade, Jelena je đuskajući krenula ka svom mestu, ali je nevaljalom Bosancu njena pozadina zapala za oko.

Dragan je Karleušu nonšalantno pipnuo po zadnjici, a pevačica je odmah reagovala i svog kolegu udarila po ruci. Šta je Bosanac uradio Karleuši i kako je ona regovala, pogledajte u videu u nasatvku teksta. /Izvor: espreso.rs/

 

Ostavite komentar