Sloba optužio kolege da su teške stipse: Bakšiš je bio 40.000 eura, a ja nisam ništa odnio kući! Pjevači imaju zmiju u džepu!

Pjevač Slobodan Sloba Radanović razočaran je u većinu kolega i otkrio je šta jedni drugima rade na nastupima i varaju muzičare.

“Mnogi pjevači imaju zmiju u džepu. Bio sam na svadbi gdje je bakšiš bio 40.000 eura, ja nisam uzeo dinara. Devedeset odsto pevača dođe na nastup, uzme bakšiš i ode kući da ne podijeli sa muzičarima. Ja to ne bih nikad uradio”, rekao je Radovanović, koji je i van karijere doživio velika razočarenja u ljude.

Naime, prisjetio se udesa koji je imao i kada su ga dok su ga prevozili u Hitnu, pokrali.

“Imao sam udes, ne sjećam se kako se dogodio. Čovjek je popio i bukvalno se zakucao u mene od nazad. Ja sam se samo probudio u kolima hitne pomoći. Dok su oni mene odvezli u Klinički centar, neko mi je ukrao CD plejer iz auta. I to su situacije kada se razočaraš u ljude”, prisjetio se Radnović.

Podsjetimo poslije prevare supruge Kije Kockar uživo u rijalitiju, pola Srbije ga je podržalo, pola osudilo, a sad je otkrio šta mu je bilo najteže.

“Zbog javne prevare najteže mi je palo zbog svih. Šta sam ja za ove tri godine poslije rijalitija vidio, shvatio sam da ja nisam mnogo grešan”, rekao je Radovanović i rekao da su mnogi ispaštali zbog situacije.

“Svima je bilo teško, ali svi smo se izdigli iz toga. Ne kajem se ni zbog čega, kajem se samo ako je neko ostao povrijeđen”, zaključuje Sloba.

Na pitanje da li se više kaje zbog Kije ili zbog Lune, nije želio da da odgovor, ali je priznao zašto se rano oženio.

“Mislio sam da je to to, želio sam da podignem to na viši nivo i nikad se nisam pokajao”, rekao je pjevač za Vikend Premijera. /Izvor: Kurir/

Ostavite komentar