Naslovnica Zanimljivosti Tužne vijesti iz Istanbula: Preminuo maleni Vedad Ahmetović

Tužne vijesti iz Istanbula: Preminuo maleni Vedad Ahmetović

41
0

Tužne vijesti iz Istanbula: Preminuo maleni Vedad Ahmetović

Preminuo je maleni Vedad Ahmetović koji je teško povrijeđen od viljuškara. Ove tužne vijesti objavilo je Udruženje Pomozi.ba koje je skupljalo novac za njegovo liječenje u Turskoj.

“Ovaj put teške vijesti iz Istanbula – srce malog Vede nije izdržalo. Nakon nesreće usljed koje je zadobio teške povrede, Vedo se zadnjih mjeseci lavovski borio pa i nakon što mu je odstranjena većina crijeva, pankreas i jedan bubreg, nije se predavao, ali nažalost mali heroj više nije mogao…”, naveli su.

Podsjećamo, Vedad se igrao oko viljuškara dok niko od odraslih nije u tom trenutku bio u blizini i dovoljna je bila sekunda da se desi nesreća.

Nakon što je stradao od viljuškara malom Vedadu potrebna pomoć za liječenje u Turskoj

Obzirom da se sve desilo u Maglaju, hitno biva prevezen u Kantonalnu bolnicu Zenica gdje je podvrgnut operativnom zahvatu zbog izuzetno teških povreda unutrašnjih organa, a dva dana nakon toga je hospitaliziran na Pedijatrijskoj klinici KCUS na Jezeru. Nakon toga je prebačen u Tursku. Nažalost, ljekari mu nisu mogli pomoći. /Izvor:  HABERHANA/cazin.net/

Prethodni članakCazin.net ekskluzivno objavljuje: Kako izgleda ilegalan neuspješan prelazak iz USK u EU (VIDEO)
Sljedeći članak(VIDEO) Nevjerojatan snimak: Pogledajte kako je vozač “Bube” uletio na benzinsku pumpu i završio na krovu