(VIDEO) “NEDOPUSTIVO JE DA TAKO IZGLEDAŠ SA 23 GODINE!” Žiri brutalno isprozivao takmičarku Zvezda Granda, NIJE JOJ BILO DOBRO!

Veliku pažnju sinoć je u “Zvezdama Granda” privukao duel Sanje Todorović i Diane Mihajlović, te je žiri imao oprečne komentare.

Sanja je dobila šest glasova žirija, a Diana četiri, te su obe prošle u sledeći krug takmičenja, ali dio žirija je Sanji zamerio to što je, kako kažu, nabacila višak kilograma.

– Sanjin glas, a Dianina figura- rekao je Saša Popović nakon nastupa ove dvije takmičarke, na šta se Ana Bekuta nadovezala:

– Sanja može da dostigne tu figuru, ali Diana ne može Sanjin glas – zaključila je jedan od naših najboljih pjevačica.

Ana je zatim dodala da je vitkost precijenjena, na šta se Đorđe David pobunio.

– Nedopustivo je sa samo 23 godine da ovako izgledaš. Ti na pjevanju još moraš da poradiš, nisi toliko dobra da bi dozvolila to sebi. Molim te povedi računa, tvoj sam navijač – rekao je David Sanji Todorović.

A onda se uključila i Marija Šerifović.

– Slažem se da bi Sanja mogla da izgleda mnogo atraktivnije u skladu sa godinama i pjevanjem, ali na primjer Diana. Kada bi malo više znala da pjevaš ti bi bila top. Molim te poradi na tome, ne dozvoli da te muškarci gledaju samo kao sto grama mesa, jer je to fuj! – bila je iskrena Marija.

– Diana ti si mnogo napredovala, sjećam te se iz prethodnih sezona. Nadam se da će u narednom periodu biti još toliki napredak. Sanja jeste bolji pjevač, i ja uvijek to podržavam, ali nije da ti nemaš kvalitet- bio je komentar koji je dala Viki Miljković. (novi.ba/foto:print screen novi.ba)

Ostavite komentar