TRAGEDIJA KAKVU CEO KRAJ NE PAMTI: Obdukcija pokazala kako su mladić i devojka zajedno otišli u smrt

Mladić i devojka koji su juče pronađeni mrtvi u automobilu ugušili su se ugljen monoksidom

Nikolina G. (19) i Dejan B. (29) iz Kostajnice, koji su u subotu ujutro pronađeni mrtvi u automobilu, ugušili su se ugljen monoksidom, potvrđeno je “Nezavisnim” nakon obdukcije njihovih tela u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci.

Kako je potvrđeno, obdukcijom njihovih tela nisu ustanovljene povrede ni bilo kakvo nasilje i u pitanju je intoksikacija ugljenmonoksidom. Zbog ove tragedije u Kostajnici je proglašen Dan žalosti, a njihovi sugrađani su se emotivnim porukama oprostili od dva mlada života.

Njihova beživotna tela su pronađena u automobilu parkiranom u jednoj nedovršenoj kući u Kostajnici. Prethodno je majka nastradale devojke prijavila njen nestanak. Majka se zabrinula nakon što se njena kćerka ujutro nije vratila kući dok je prethodno veče bila izašla u grad.

Policijskoj stanici u Kostajnici u subotu u 7.40 časova prijavljeno je da su pronađena dva tela u garaži nezavršenog objekta. Prilikom uviđaja ništa nije ukazivalo da je smrt posledica izvršenja nekog krivičnog dela i sumnjalo se na gušenje, što je potvrdila i obdukcija.

Uviđaj su u subotu obavili policijski službenici Policijske uprave Prijedor iz Sektora kriminalističke policije i dežurni tužilac prijedorskog Okružnog javnog tužilaštva.

Portparol PU Prijedor Zvezdana Alendarević navela je da je nakon pronalaska tela D.B. i N.G. iz Kostajnice uviđajem na licu mesta utvrđeno da se radi o zadesnoj smrti koja je najverovatnije nastupila kao posledica gušenja.

– Na licu mesta nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali na postojanje elemenata krivičnog dela – rekla je Alendarevićeva. (srbijadanas.com/foto:print screen srbijadanas.com)

Ostavite komentar