“Rekli su mi da mi je ostalo 3 mjeseca života” NADA OBRIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON OPAKE BOLESTI: Evo kako izgleda

Bilo je teško, ali ja sam prevazišla. Znala sam da ću uspjeti – navela je pjevačica.

Pjevačica Nada Obrić, ekskluzivno je progovorila poslije teške bitke sa opakom bolešću.

Ovo mi je treći rak. Sada je bilo jezivo, upitno i mnogo teško. Bila sam skoro na kontrolama i kontrole kažu da sam totalno izliječena, nema veće pobjede i nagrade. Imam dvoje unučića za koje živim. Moj unuk kaže da je on moj život i to je smisao života – započela je Obrićeva.
Ona je ljudima koji su oboljeli velika motivacija za borbu.

Nije bilo lako, ali psiha je čudo! Ja to ne znam sebi da objasnim. Rečeno mi je da mi je ostalo 2-3 mjeseca života. Negde duboko u sebi sam znala to meni ne može da se desi. Bilo je teško, ali ja sam to prevazilazila. Kao da sam znala. Treba slušati svoj organizam, on ti precizno kaže – dodala je pjevačica.

Kaže da joj je bilo mnogo teško posljednjih mjeseci. Ističe da nije bilo lako i da se užasno osjećala, ali njena nada je pobijedila.

Svaki sekund je veliki i svaki dan je novi dan. Svaki dan se dogodi nešto lijepo, samo morate željeti to da vidite – kaže Nada.

Za kraj poslala je javni apel svim ljudima koji pokušavaju da pobjede užasnu bolest.

Uvijek postoji nada! Samo je Bog taj koji zna sve! Ne treba čitati po internetu ništa! Svaki slučaj je za sebe, samo psiha i pozitivno. Teško je, ali izborićete se. Niko ne može izdržati na svijetu, kao čovjek što može. Ne treba se predati, to je suština – zaključila je ona.

Pjevanje je njena najveća ljubav, pjevala je Titu, ali se bavila i sportom, bila jako uspešna kroz život. Kaže da je sama sebi bila najveći životni oslonac.

Najviše sam željela da imam topao porodični dom. Dva puta sam se udavala i uvijek svima bila oslonac. Uvijek me ljubav koštala. Ali sama sam kriva, jer nisam znala da izaberem. Jedini neuspjeh u mom životu je to što nisam upoznala čovjeka svog života – bila je iskrena Nada. (Pink.rs)

Ostavite komentar