DŽEJOVA KĆERKA DALA OTKAZ NA POSLU, EVO ČIME SE BAVI SADA, NIKO NIJE OČEKIVAO: Sve bi dala da je otac sada vidi!

Marija Ramadanovski, kćerka pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog, navodno je riješila da krene tatinim stopama i postane pjevačica.

Naime, kako je izvor blizak porodici Ramadanovski ispričao, Džejova kćerka već je navodno krenula da bira pjesme i saradnike, a najveću podršku ima u svojoj porodici i zetu Adilu Maksutoviću.

“Dok je bio živ, Džej je Mariju tjerao da snimi pjesmu. Predlagao joj je čak i duet, ali je ona zbog treme i nesigurnosti uvijek to odbijala. Pred kraj njegovog života, pristala je da sa ocem gostuje u nekoliko televizijskih emisija u kojima je pustila svoj raskošni glas i pokazala da se od onog ko ju je stvorio ne razlikuje puno”, ispričao je izvor blizak porodici Ramadanovski. Kake je još rekao, Marija je ovu odluku donela tek kada je Džej preminuo, ubeđena da na taj način ispunjava njegovu najveću želju.

“Od kada je Džej preminuo, Marija stalno ponavlja kako bi njen tata bio ponosan na nju kada bi zapjevala, kada bi ga naslijedila… Žao joj je što se na taj korak nije odlučila ranije, dok je on bio živ, jer bi joj pomogao i oko muzičkog pravca, ali i oko saradnika, muzičara, odabira pjesama…”, ispričao je izvor.

Marija Ramadanovski je zavšila kozmetičku školu, a zaposlena je u jednom pozorištu kao šminker. Kako je odlučila da četkice i senke zameni mikrofonom, verovatno će uskoro napustiti ovaj posao, pa će ubuduće šminkati samo sebe za nastupe.

“Majka Nada i sestra Ana su uz nju svim srcem, ali je i Adil rešen da mlađoj sestri svoje supruge pomogne i oko pevanja i oko pesama. Kako se pročulo u muzičkim krugovima da Džejova naslednica planira da postane pevačica, tako su i pojedini tekstopisci počeli da se javljaju i nude joj pesme”, ispričao je izvor.

Marija želi da snimi pop album, jer joj je zabavna muzika bliža i sluša je od malena. Iako joj je tata bio legenda narodne muzike, ona smatra da ne poseduje trilere i boju glasa za tu vrstu muzike.

“Marija je oduvek bila naklonjenija zabavnoj pop muzici, sluša Ninu Badrić, Aleksandru Radović… pa bi volela da njena prva pesma bude nešto poput onoga što njene starije koleginice rade”, završio je / Izvor:Kurir/

Ostavite komentar