Naslovnica Showbizz Dragan Stojković Bosanac godinama krije ženu od javnosti kao zmija noge, a...

Dragan Stojković Bosanac godinama krije ženu od javnosti kao zmija noge, a evo KAKO NJEGOVA DUNJA IZGLEDA

216
0

Dragan Stojković Bosanac godinama krije ženu od javnosti kao zmija noge, a evo KAKO NJEGOVA DUNJA IZGLEDA

Ovo sigurno niste znali…

Dragan Stojković Bosanac (67) je srpski harmonikaš, kompozitor, producent i aranžer, jedan je od najsimpatičnijih članova žirija poznatog takmičenja “Zvezde Granda”.

Neretko ulazi u svađe sa kolegama i brani svoje stavove, o privatnom životu malo priča a njegovu ženu nikad nije eksponirao u javnosti.

Nekoliko privatnih fotografija, do kojih smo došli, otkrivaju kako izgleda njegova supruga Dunja, koju kako kažu krije kao “zmija noge”. Bosanac i ona su 43 godine u braku i imaju sina Aleksandra i ćerku Aleksandru, koja je pevačica.

– Drago mi je da supruga nikada nije želela da bude zvezda preko druge zvezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i deci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kada se to oseti. Pazi me i priprema mi omiljenu hranu. Jako volim punjene paprike, a ona to izvanredno kuva, kao i hurmašice, kadaif. Mnoge sam probao, ali kadaif moje Dunje se može meriti sa onim iz Istanbula – rekao je Dragan Stojković svojevremeno. /Izvor: srbijadanas.com/

Prethodni članak(VIDEO) Miljana se GUŠILA I GRCALA u suzama, PRIZNALA da PATI sa Zolom, Marija doživela POMRAČENJE, pa počela da URLA na ćerku!
Sljedeći članakIZA SCENE: Ko je HEJTER, a ko uvek ima nešto da doda? (VIDEO)