Četvorostruko ubistvo kod Šibenika počinio pekar čija je firma propala…

Četiri osobe ubijene su rano poslijepodne na području Šibenika i Vodica. Sve ih je, prema neslužbenim informacijama koje objavljuju lokalni mediji, ubio isti čovjek, Branko Koloper.

Koloper je bivši vlasnik šibenske pekarske kompanije “Matkol” koja je otišla u stečaj još prije tri godine. Stečaj nad “Matkolom” pokrenut je zbog neprekidne blokade duže od četiri mjeseca i 831 hiljade kuna duga. Prema također neslužbenim informacijama, ubijeni su Tedi Slamić, sin Jose Slamića, vlasnika trgovačkog lanca Djelo, Radojka Danek, te još dva muškarca.

Kako piše Šibenik.in, ubijena Radojka Danek gradska je vijećnica HDZ-a i stečajna upraviteljica kompanije Matkol u čijem se sjedištu u Šibeniku dogodilo ubistvo. Njenu smrt je medijima potvrdio Dragan Zlatović, predsjednik Gradskog vijeća Šibenika.

Osim nje tamo su ubijeni njen suprug i jedan vjerovnik. Njih je Koloper navodno pozvao na sastanak, a potom ubio. Nakon toga se prema pisanju hrvatskih medija uputio u Vodice gdje je ubio Tedija Slamića. Nakon počinjenog djela bježao je u u sivoj Škodi Karoq. Četvorostruki ubica nađen je mrtav, potvrdila je za HRT hrvatska policija. Kako neslužbeno saznaje Šibenik.in, ubica je sebi presudio pištoljem u Vodicama. Nađen je pored svog auta.

“Osoba za koju sumnjamo da je počinitelj je pronađen mrtav pokraj svoga auta kojega smo također tražili”, rekao je glasnogovornik šibenske policije Šime Pavić u Dnevniku HRT-a. /fokus.ba/novi.ba/

Ostavite komentar