Naslovnica Ispovijesti Šaban Šaulić je izgubio život prije dvije godine. Još uvijek mnoge muči...

Šaban Šaulić je izgubio život prije dvije godine. Još uvijek mnoge muči jedna misterija oko toga. Ovo je izazvalo lavinu komentara javnosti!

43
0

Šaban Šaulić je izgubio život prije dvije godine. Još uvijek mnoge muči jedna misterija oko toga. Ovo je izazvalo lavinu komentara javnosti!

Dvije godine nakon smrti pjevača Šabana Šaulića, suđenje još uvijek traje na autocesti kod Bielefelda. Odgađa se zbog pandemije, iako je krivac ubojstvo priznao iz nehaja, piše DW.

Okružni sud u Guitterslowu otkazao je prvo ročište početkom 2020. godine, zbog pandemije. Ni godinu dana kasnije, prema sudu u Guitterslowu Axelu Mayeru, ne postoji datum početka suđenja. Razlog tome su stroža pravila za ulazak u Njemačku, zbog pandemije.

– Ozlijeđeni koji su se pridružili kao tužitelji trenutno ne mogu doći u Njemačku – rekao je Mayer za novinsku agenciju dpa.

Šaulić je imao mnogo obožavatelja na Balkanu i među sunarodnjacima u Njemačkoj, a bio je i velika zvijezda, pišu novine Westfalen Blat. Prije tragične nesreće, 67-godišnji Šaban Šaulić održao je svoj posljednji koncert u Bielefeldu.

Nakon koncerta, tijekom noći na putu do zračne luke, zajedno s klavijaturistom Mersadom Kerićem, zadobio je smrtne ozljede u prometnoj nesreći na autocesti A2, u blizini Gitterslooa. Oboje su umrli u bolnici. Treća osoba u automobilu je teško ozlijeđena “.

36-godišnji Nijemac, turskog podrijetla, rođen u Gitterslowu, optužen je za dvostruko ubojstvo zbog nemara, nanošenje tjelesnih ozljeda iz nehaja, kao i opasne radnje u prometu i vožnji bez vozačke dozvole. Prema Okružnom sudu, priznao je krivnju. (espreso.rs)

Prethodni članak“Uradili su mi rendgen pluća i bili su šokirani” Čeda opisao tešku borbu i čudan događaj po izlasku iz bolnice!
Sljedeći članak(VIDEO) HITNO, VUČIĆ U TRENERCI STAO PRED KAMERU I OBRATIO SE GRAĐANIMA: Saopštio je VELIKE VESTI o vakcinama!