(VIDEO) Vjerni udovac (93) svaki dan posjećuje grob svoje supruge – do sada je to učinio više od 1300 puta

Jedan vjerni udovac svaki dan posjećuje grob svoje preminule supruge kako bi joj pokazao ljubav. Do sada je to učinio više od 1300 puta.

93-godišnji veteran iz Drugog svjetskog rata, Ted Richardson, uporno putuje 6 dana u tjednu kako bi bio što bliže svojoj supruzi.

Groblje se nalazi u Honoluluu, Havaji, te Ted treba presjedati iz tri autobusa kako bi došao tamo. No sve je to vrijedno samo da bude blizu svoje voljene.

Ted je upoznao Florence kada su bili samo tinejdžeri. No tih dvoje zaljubljenih su morali pričekati sa svojom ljubavlju dok je Ted služio u ratu. No sa sobom je ponio Florenceinu fotografiju i neprestano ju je držao blizu sebe.

Kada se vratio kući, par se vjenčao te su proveli 72 godine u braku. Ovaj predani suprug kaže da je Florence pazila na njega cijeli njegov život tako da je sada vrijeme da on to čini za nju.

Kada posjeti njezin grob, Ted čisti to područje pazeći da je trava pokošena i da je zaglavlje spomenika čisto.

„Dugujem joj makar toliko. U 72 godine braka ona je samo jednom izgubila strpljenje sa mnom. U 72 godine. I to je bila moja krivnja.“

Ted je čak pitao crkvu da pazi na njezin grob kada on premine. Ovo je zaista pravi pokazatelj ljubavi koju je ovaj par dijelio. Nakon što je posjetio njezin grob preko 1300 puta, Ted ne planira stati ni prorijediti svoje posjete.

„Nastavit ću s ovime koliko god mogu. Bog će mi reći kada je dosta.“ /Izvor: magazin.ba/

Ostavite komentar