ŽENI SE GAGI ĐOGANI: Nije iz Srbije, evo ko je njegova djevojka

Kako je ispričao izvor blizak porodici Đogani, Gagi već izvjesno vrijeme uživa u romansi sa ženom koja ne živi u Srbiji, a koliko se zaljubio u nju, svjedoči i činjenica da Đogani planira zajedničku budućnost sa svojom novom djevojkom.

– Gagi i njegova djevojka su se upoznali posredstvom zajedničkih prijatelja, a prilikom prvog susreta odmah su se javile obostrane emocije. Već izvjesno vrijeme su zajedno, lijepo im je i već su počeli da planiraju zajedničku budućnost. Gagi se toliko zaljubio da čak i planira da svoju djevojku odvede kod matičara – ispričao je izvor blizak Đoganiju i dodao da je daljina jedini problem u njihovoj vezi.

– Njegova izabranica ne živi u Beogradu, ali često dolazi u Srbiju. Kada nisu zajedno, čuju se preko video-poziva i tako uspjevaju da održe svoju vezu – ispričao je naš izvor, a popularni denser je potvrdio naša saznanja, kada je u emisiji „Amidži šou“ priznao da je zaljubljen.

– Zaljubio sam se, konačno imam djevojku! Napokon sam sretan i ispunjen. Dok sam bio u „Zadruzi 3“ pričao sam kako mi je to velika želja, i evo, sada se ostvarila – rekao je Gagi, a potom otkrio odakle je njegova nova izabranica.

– Za sada ne mogu da otkrijem identitet svoje ljepše polovine, ali da znate da ima ispod pedeset godina. Tačnije, ima 45 godina, plavuša je, iz Skandinavije, i volim je najviše na svijetu – rekao je Gagi.

Inače, Gagi Đogani je prije skoro deset godina okončao brak sa pjevačicom Anabelom Atijas, sa kojom ima kćerke Lunu i Ninu. (Alo.rs)

Ostavite komentar