(VIDEO) Vidjeli su da je ogromna zmija zgrabila psa, a onda su ovi dječaci uradili nevjerovatnu stvar

Ovo nije za one koji se boje velikih zmija. U ovoj kratkoj, ali zaista strašnoj snimci, vide se tinejdžeri kako se bore protiv velike zmije koja je napala njihovog psa. Čak ni čovjekov najbolji prijatelj nije siguran od napada velike i gladne zmije.

Pitoni kao što je ovaj su često kao metu uzimali velike životinje ili pak ljude, kada ih uhvati velika glad. Ova snimka najprije prikazuje psa u nevolji kako cvili dok ogroman piton obavija donji dio njegova tijela.

Budući da nije mogao ustati pas se pokušao migoljenjem osloboditi od pitonovog hvata. Malena skupina tinejdžera koji su se naoružali granjem, sa željom da spase psa, je uskočila i počela se boriti protiv zmije.

Može se vidjeti skupina tinejdžera kako hrabro napadaju zmijinu glavu dugačkom mentalnom spravom za vrt i drugim granjem. Napad na pitona je upalio jer su se dečki uspjeli dovoljno približiti da otpetljaju jadnog psa.

Jedan od starijih dječaka je tada uhvatio zmijinu glavu te je eventualno zmija popustila pritisak dovoljno dugo da ostatak skupine uspije otpetljati psa. Užasnuti pas je cvileći pobjegao.

Bogu hvala što su ovi dečki bili blizu kako bi pomogli ovom psu u trenu potrebe. Iako je nejasno kada i gdje se to dogodilo, zahvalni smo što taj susret nije završio tragično za ovog jako sretnog psa. /Izvor: magazin.net/

Ostavite komentar