(VIDEO) RODITELJI OPREZ! Dečak (2) preminuo jer je pojeo stvar koju svi imamo kod kuće na dohvat RUKE!

Svi daljinski upravljači imaju baterije.

Mališan je iskrvario nakon što je progutao bateriju iz daljinskog upravljača koja je izgorela njegove organe. Džonatan Huf, star 23 meseca, u početku je imao povremeno krvarenje iz nosa i povišenu temperaturu. Ali nakon dva odlaska kod lekara dečak je počeo da povraća ogromne količine krvi, a zatim se onesvestio kod kuće. NJegov otac, koji je bolničar, počeo je da vrši kompresiju gr*dnog koša, ali je tragično preminuo u bolnici.

Izveštaj sa obdukcije je kasnije otkrio bateriju sa dugmićima u Džonatovim crevima za koju njegova majka misli da je iz daljinskog upravljača (koji se koristi za pronalaženje ključeva).

Daljinski je na dohvat ruke i najopasniji je aparat za malu decu!

– Poklopac sa zadnje strane je može lako da se otvori. Nakon ovoga što se dogodilo, sve poklopce smo prelepili slotejp trakama. Ne mogu da vratim Džonatana, ali ako mogu nešto da učinim za roditelje, a to je da pretraže svoje kuće i da osiguraju daljinske upravljače od dece – kaže njegova majka.

Džonatova mama je opisala kako je mališan progutao bateriju. Do ručka mu je bilo dobro, ali su vaspitači u vrtiću primetili da je počeo da krvari iz nosa, a posle podne je počeo da povraća. Bolničari su zaključili da mu je krv iz nosa curila niz grlo, iritirala stomak i to je izazvalo povraćanje.

Na rendgenskom snimku nije bilo baterije!

Sledećeg dana dečaku je bilo dobro, ali uveče je dobio povišenu temperaturu. Otišao je kod pedijatra, urađen mu je test na virus korona i snimak gr*dnog koša kako bi se isključila upala pluća, poslat je kući, a verovalo se da boluje od česte infenkcije zvane bronhitis. Na rendgenskom snimku nije bilo baterije. Objašnjenje je da je ona već tada bila u stomaku. Dečak je vraćen kući, uveče je gledao omiljenu emisiju, ali ujutru mu se stanje naglo pogoršalo i pored velikog napora njegov oca da ga reanimira, dečak je preminuo. (espreso.rs)

https://www.youtube.com/watch?v=g2WWmVmgibE&feature=emb_title

Ostavite komentar