(VIDEO) Papiga i njezina vlasnica na samrti se opraštaju nakon 25 godina

Kada većina ljudi pomisli na doživotnog partnera, odmah pomisle na psa ili mačku. Ta predivna stvorenja mogu zaista biti dar od Boga, ali postoji još životinja koje mogu dati jednaku ljubav, prijateljstvo i potporu.

Za ovu je ženu njezina papiga od 25 godina jedna od njezinih najboljih prijateljica. Ova divna ptica je postala dio njezine obitelji te su uvijek bile tu jedna za drugu.

Na žalost, vrijeme koje ta žena ima na zemlji se približilo kraju tako da je bilo vrijeme za oproštaj. Dok leži u krevetu, njezina vjerna papiga ostaje pokraj nje dok uživaju u posljednjim zajedničkim trenutcima.

Taj prizor lomi srce, ali ujedno podsjeća na to koliko su životinje predivna bića koja nam je Bog podario. On ih je stavio na zemlju s razlogom, a kada jedna životinja pronađe način da nam uđe u srce mi postanemo bogatiji za jednu predivnu vezu. 25 godina je dugo vremena da netko bude zajedno, pogotovo kada je riječ o ljubimcu i vlasniku.

Znamo da će toj papigi biti jako teško bez svog vlasnika, ali smo zahvalni što su imali priliku provesti posljednje trenutke zajedno. Inače su papige jako pričljive, ali ova papiga je odlučila biti tiha.

To navodi na pomisao da ona zna što će se dogoditi te da tuguje na svoj poseban način. Iako ovo nije jako jednostavan trenutak, on nas čini zahvalnima što nam je Bog podario tako divna stvorenja s kojima možemo uživati na ovoj zemlji. /Izvor: magazin.ba/

Ostavite komentar