VAŽIO JE ZA OPASNOG MOMKA! NJEGA SU UBILI BEZ MILOSTI: Ovo je navijač Partizana koji je noćas stradao! Imao je svega 24 godine

Timotije S. (24) poznat kao navijač FK “Partizan” ubijen je u pucnjavi u mestu Starčevo, kod Pančeva.
Prvi rezultati istrage ukazuju da je sinoć u Starčevu došlo do verbalnog i fizičkog obračuna više pripadnika navijačkih grupa.

Tom prilikom, za sada nepoznata osoba ispalila je veći broj metaka iz vatrenog oružja. jedan metak pogodio je oštećenog Stojanovića u stomak.

 Zatim je Marko M. (39 ) svojim automobilom odvezeao teško ranjenog Stojanovića do Doma zdravlja u Pančevu. Mladić je prevezen u bolnicu, gde je umro.

Prema nezvaničnim informacijama, jedan 20-godišnji mladić, učesnik obračuna, je svojim auotmobilom udario osobu koja je pucala iz pištolja.

Taj automobil je pronađen sa polomljenom šoferšajbnom. Na mestu pucnjave pronađen je veći broj čaura. Ubijeni muškarac imao je dosije.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, policija intezivno radi na identifikaciji svih učesnika sukoba i hapšenju ubice.

Neki od učesnika obračuna već su identifikovani. Takođe, utvrđuje se motiv sukoba za koji se pretpostavlja ima kriminalno navijačku pozadinu. /Izvor: pink.rs/

Ostavite komentar