UDALA SE ZA STAROG MALEZIJSKOG KRALJA, pa se razvela: 20 MJESECI KASNIJE STIGLA JOJ OVA PORUKA OD NJEGA…

Ljubavna priča mlade ruske misice Oksane Vojevodine i nekadašnjeg malezijskog kralja, sultana Muhameda V od Kelantana ponovo je u fokusu svjetskih tabloida. Bivši kralj ni danas sina ne priznaje, a evo kako mali Leon izgleda.

Njihov odnos je bio šokantan od samog starta, počev od 24-godišnje razlike u godinama preko kulturoloških suprotnosti… No, sve je bilo kratkog vijeka – samo nekoliko mjeseci kasnije ova ljubav je pukla, a Muhamed je otišao toliko daleko da tvrdi da sinčić Leon kog su dobili tokom braka nije njegov.

Leon danas ima 20 mjeseci, a bliski prijatelji Muhameda kažu da, iako zvanično sina ne priznaje, zapravo je, sudeći po tome što govori bliskim ljudima, ponosan na dječačića. Ne samo to, Oksani je poručio da zabrani Leonu da jede svinjetinu, što ukazuje na to da ipak možda planira da Leona prizna za svog sina. Svojim prijateljima takođe ponekad pošalje sliku Leona uz komentar da je “najslađi dječak na svijetu”.

Ova 27-godišnja ljepotica nedavno je riješila da progovori o svemu, te je iznijela brojne gnusne detalje njihovog odnosa. Između ostalog prisjetila se i neprijatnog iskustva samo dva dana nakon vjenčanja – tada je sultanu zazvonio telefon, a na ekranu je pisalo Bob.

“Bila sam sigurna da se radi o jednom od njegovih prijatelja koji žele da mu čestitaju sklapanje braka. Javila sam se i čula histeričnu ženu koja je počela da se dere na mene i tvrdi da je ona njegova supruga, a ne ja. Vikala je na mene i pitala kako se usuđujem da se javljam na njegov telefon”, ispričala je Oksana, dodavši da je to navodno bila žena iz Češke koja se predstavila kao Dijana Petra.

Nakon što se Muhamed vratio iz kupatila, uzeo je telefon i otišao da razgovara u drugu prostoriju.

“Rekao mi je da je to njegova bivša žena koja nije znala da smo se vjenčali. Osim toga, rekao je i kako postoje neke neriješene stvari između njih, a jedna od njih je i podjela nekretnina”, kaže lijepa Ruskinja, istakavši da je ta Čehinja kontaktirala i njenog oca kome je takođe tvrdila da je u braku sa prebogatim milijarderom još od 2010.

Dijana Petra navodno je neprestano slala prijeteće poruke Oksani i njenim prijateljima, u kojima tvrdi da će je “otrovati”, te da je i život devetomjesečnog Leona u opasnosti.

Inače, Muhamed je morao da abdicira upravo zbog Oksane, odnosno zbog detalja iz njene prošlosti. Naime, ova Ruskinja je imala intimne odnose pred očima javnosti – u bazenu tokom učešća u jednom rijaliti šou, a to je kralja koštalo prava i titule zbog strogih muslimanskih pravila. (Žena Blic)

Ostavite komentar