Naslovnica Zanimljivosti MARGARITI JE LJUBOMORNI MUŽ ODSJEKAO OBJE RUKE, A SADA JE DOBILA PRILIKU...

MARGARITI JE LJUBOMORNI MUŽ ODSJEKAO OBJE RUKE, A SADA JE DOBILA PRILIKU ZA NOVI ŽIVOT!

163
0

MARGARITI JE LJUBOMORNI MUŽ ODSJEKAO OBJE RUKE, A SADA JE DOBILA PRILIKU ZA NOVI ŽIVOT!

Margariti Gračevoj (27) iz Rusije, majci dvoje djece, bivši muž Dmitri odsjekao je obje ruke 2017. godine. Potresna priča obišla je tada svijet, a Margarita je ovih dana ponovo u centru pažnje javnosti – dobila je priliku da isproba najsavremeniju bioničku šaku.

Margarita se pojavila na televiziji u svojstvu voditeljice, i to sa novom bioničkom šakom. Priliku za novi život Margarita je dobila nakon što je istupila u javnosti i ispričala stravične detalje nasilnog braka u kome je bila.

Podsjećamo, Margaritu je bivši muž optužio da ga je varala i u psihotičnom nastupu ljubomore odsjekao joj je obje ruke. Margareti su ljekari uspjeli da zašiju jednu ruku, ali može da je koristi samo djelimično dok drugu nisu uspjeli da spase. Dmitri je nakon toga dobio zatvorsku kaznu od 14 godina, a u međuvremenu je počela da koristi bioničku šaku na drugoj ruci.

Margareta je nakon toga podnijela zahtjev za razvod i napisala knjigu “Sretna bez ruku” u kojoj se obratila svim ženama koje prolaze kroz porodično nasilje i potakla ih da pobjegnu iz takvog odnosa.

Margareta i njen novi suprug Maksim su nedavno priredili i vjenčanje na kome se desilo i iznenađenje. U trenutku kada je trebalo da razmijene burme, Maksim je bacio burme u rijeku i šokiranim gostima rekao: “Danas definitivno neće biti vjenčanja”.

Nakon početnog šoka, Margarita je objasnila gostima da su se njih dvoje vjenčali prije godinu dana i da je ovo zapravo proslava prve godišnjice braka, a za medije kaže da je u drugom braku “nenormalno sretna”, piše “ŽenaBlic”. /Izvor: hayat.ba/

Prethodni članakPOGLEDAJTE VIDEO: ŽENU ZBUNIO AUTOMATIK, PA ZAMALO PALA SA TREĆEG SPRATA…
Sljedeći članakMaja Berović progovorila o opakoj bolesti, otvorila dušu: Pjevačica se trudi da sve prevaziđe, ne želi da kuka!