(VIDEO) HOROR! DVA SMRZNUTA TELA NAĐENA U SNEGU U HRVATSKOJ: Sumnja se da je reč o migrantima! Veliko nevreme na auto-putu!

Radnici zimske službe tokom čišćenja snega na Papuku u Hrvatskoj pronašli su dva tela u snegu, javljaju hrvatski mediji.

Na deonici puta Velika – Jankovac, odvajanju prema vojnoj bazi, pronašli su smrznuto telo, prenosi Pozega.eu.

Nešto kasnije u blizini mesta pronalaska prvog tela jedan je građanin pronašao i drugo telo. Ta informacija je potvrđena za ovaj portal iz PU virovitičko-podravske čiji službenici obavljaju uviđaj.

Prve informacije govore da bi se moglo raditi o migrantima koje su hladnoća i sneg zatekli na Papuku. Još nije poznato je li osim njih bilo još ljudi čija su tela možda prekrivena snegom.

Inače, veliko nevreme i snežne vejavice zahvatile su večeras šire područje Like, a na auto-putu prema Zagrebu kretanje vozila je otežano.

Automobili se kreću u koloni “mileći” gotovo od napuštanja rejona Dalmacije na glavnom hrvatskom auto-putu u smeru ka i od Zagreba.

Kamere Tanjuga vraćajući se iz Dalmacije zabeležile su ispred vozila u kojem su novinarske ekipe iz Srbije dva kamiona “grtalice”, zadužena za čišćenje snega i posipanje peska i usitnjenog kamena, rizle. (Kurir.rs / Tanjug, Foto: Youtube prtscr /Maksimiljan Babić)

Ostavite komentar