Naslovnica Zanimljivosti PORODICA PREPOZNALA TIJELA: Objavljeni detalji smrti dvojice muškaraca, mrznuli se mlađi muškarci...

PORODICA PREPOZNALA TIJELA: Objavljeni detalji smrti dvojice muškaraca, mrznuli se mlađi muškarci iz okolice Požege

44
0

PORODICA PREPOZNALA TIJELA: Objavljeni detalji smrti dvojice muškaraca, mrznuli se mlađi muškarci iz okolice Požege

Dva smrznuta tijela mlađih muških osoba pronađena su jučer u šumskom predjelu između naselja Slatinski Drenovac i Velika, izvijestila je Policijska uprava virovitičko-podravska.

Tijelo jedne osobe pronašli su oko 9:45 djelatnici tvrtke koja se bavi čišćenjem snijega ralicom, dok je drugo tijelo pronašao 41-godišnjak oko 15 sati na drugoj lokaciji, pri dolasku do šumskih radnih strojeva.

Oba tijela su, po nalogu Županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru, prevezena na Odjel patologije u virovitičku Opću bolnicu radi obdukcije i utvrđivanja identiteta.

Objavljeni detalji

Iako su se isprva pojavile informacije da se možda radi o migrantima, policija je objavila dodatne detalje u kojima otkriva kako se radi o muškarcima s područja Požeško-slavonske županije.

“Danas 26. siječnja u 12 sati u OB-u Virovitica, od strane obitelji provedeno je prepoznavanje dvoje smrznutih tijela muških osoba, gdje je pritom utvrđeno kako se radi o 26–godišnjaku i 38–godišnjaku s područja Županije požeško-slavonske”, objavili su.

034portal kaže da se radi o dvije osobe koje žive u okolici Velike.

Prema informacijama portala pozega.eu, preminuli su na Papuku, iz još nepoznatih razloga, proveli nekoliko dana. (Index.hr)(novi.ba)

Prethodni članak(VIDEO) “IMAM BOLESNU SESTRU, SAD JOJ MOGU DATI BUBREG”: Muk u Zadruzi, svima pune oči suza, ZADRUGARKA IZNENADILA PRIZNANJEM
Sljedeći članakFuta o zdravstvenom stanju Marine Tucaković: Po cijeli dan spava, ne ustaje iz kreveta! Nema snage da priča!