JEDNA OSOBA POGINULA! TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA JUTROS: VOZAČ POGINUO u nesreći na cesti Osijek – Vukovar

Uteškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na cesti Osijek – Vukovar, na izlazu iz Osijeka, jedna je osoba smrtno stradala, piše Index.hr.

Nesreća se dogodila oko 9:30.

Do nje je došlo kada je 58-godišnji vozač, koji se osobnim automobilom kretao državnom cestom D2, zbog neutvrđenih razloga, prešao u suprotnu prometnu traku te udario u osobni automobil koji je dolazio iz suprotnog smjera, kojim je upravljala 60-godišnja vozačica.

Od zadobivenih ozljeda vozač je poginuo na mjestu nesreće, dok je vozačica prevezena u osječki Klinički bolnički centar.

Radi obavljanja očevida na mjestu događaja promet tim dijelom ceste privremeno je bio zatvoren te se odvijao obilazno prema naselju Tenja.

Očevid je obavila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika uz pomoć očevidne ekipe osječke Postaje prometne policije, izvijestili su iz osječko-baranjske Policijske uprave.

Zbog teške prometne nesreće prekinut je promet na državnoj cesti DC2 Osijek – Klisa između čvora Nemetin i skretanja za Tenju. Obilazak lokalnim cestama regulira prometna policija, javio je Hrvatski autoklub. /Izvor: novi.ba/

Ostavite komentar