Futa o zdravstvenom stanju Marine Tucaković: Po cijeli dan spava, ne ustaje iz kreveta! Nema snage da priča!

Nakon što je društvene mreže obišla fotografija Marine Tucaković, nastala na odmoru u Zlatiboru, njen suprug Aleksandar Radulović Futa otkrio je detalje njenog zdravstvenog stanja.

– Šta da vam kažem… Cijela ova situacija oko virusa još više utiče na njeno stanje. Sve vrijeme je zatvorena u kući, slabo se kreće jer ne smije. A sve to dovodi do depresivnog stanja. Marina je sada krenula sa šestim ciklusom hemioterapija – ispričao je kompozitor.

– Normalno je da joj je loše. Po cijeli dan spava, ne ustaje iz kreveta. Umorna je i smlaćena. Ali neka je, nek se odmara. Ja je ne diram. Spremam sve što treba, donosim joj hranu, a njeno je samo da se odmara i da se ne izlaže stresu. Marina je trenutno u takvoj fazi, nema snage da priča, pa se nikome ne javlja na telefon.

Osim toga, Aleksandar je istakao koliko je zgađen pojedinim medijima koji prenose netačne informacije o zdravlju Tucakovićeve.

– Ne umire, kao što se priča, samo je takav proces sa tim terapijama. To što se osjeća loše je samo očekivana reakcija. Samo da izdrži desetak dana, pa će biti bolje – zaključio je Radulović za Star, a prenose mediji. /Izvor: kurir.rs/

Ostavite komentar