Naslovnica Zanimljivosti OVO JOŠ NISTE VIDELI: Čovek je za 90 minuta osvojio DVA MILIONA...

OVO JOŠ NISTE VIDELI: Čovek je za 90 minuta osvojio DVA MILIONA DINARA!

165
0

OVO JOŠ NISTE VIDELI: Čovek je za 90 minuta osvojio DVA MILIONA DINARA!

Za svakog ljubitelja fudbala istinski užitak donose mečevi gde golovi padaju kao na traci. Uz to ako ste još odigrali tiket i za prolaz vam je potrebno više od tri gola – nema veće radosti. Ovoj tezi svedoči i dobitan tiket jednog iskusnog iskusnog kladioničara.

Kažemo iskusnog jer je za ovo remek delo (zaista) potrebno kladioničarsko znanje, začinjeno srećom. Pazite sad ovo – pet utakmica za ukupnu kvotu od 2085 – igre “jake” ali realne! Dva izbora svela su se na opkladu “GG4+”, dok se na preostala tri meča čekalo da domaćin i gost daju više od dva gola.

Dakle, ovaj igrač se nadao da će mu kiša golova na fudbalskim terenima doneti “kišu para” I baš tako je i bilo. Na uplatu od 1.000 dinara inkasirao je 2.085.259 DINARA!

Pa, šta reći osim – BRAVO, MAESTRO! Ako želiš da sledeća priča bude baš o tebi onda ODMAH OVDE uzmi 1.500 DINARA za tiket iz snova! Jedan klik dovoljan je za KEŠ POKLON.

Doktorski tiket pogledajte u nastavku: /Izvor: kurir.rs/

Prethodni članakMISLIO SAM DA UMIREM, DA NEĆU IZDRŽATI DO BOLNICE! Jovica Putniković otkrio JEZIVE detalje nesreće: Prisetio se UDESA!
Sljedeći članak(VIDEO) MEDVED IZ SVE SNAGE JURIO SKIJAŠA U RUMUNIJI: Jednim domišljatim potezom uspeo da se otarasi zveri!