OGLASILA SE MAJKA MILENE RADULOVIĆ: “Do prije sedam dana…”

Majka glumice Milene Radulović, koja je optužila za  poznatog učitelja gulme Miroslava Miku Aleksića, čiju je školu pohađala, objavila je poruku na Instagramu, kojom se zahvalila svima onima koji su podržali borbu njene kćerke.

– Do prije sedam dana očekivali smo sve osim ovakvu podršku. Hvala svima, i hvala što ste prepoznali da je ovo mnogo više od jednog slučaja i Milenine lične borbe. Ljubav i podrška svim Milenama ovih naših prostora i šire – napisala je Milenina majka u objavi na Instagramu.

Ona je uz poruku objavila više fotografija, a prvu među njima prate riječi: “Moja Milena”.

Podsjetimo, Milena Radulović je u ispovijesti za “Blic” navela da ju je Miroslav Aleksić, si**vao kada je imala 17 godina, kao i da se s*ksualno nasilje ponavljalo.

– Sve je pažljivo isplanirao. Koristio je situaciju što smo bile u šoku. Osim toga što vam se sve to dešava, uvijek je tu bio i strašan osjećaj da je tu, u blizini, gomila druge djece – rekla je Milena.

U ispovijesti njena koleginica Iva Ilinčić ispričala je da ju je Aleksić s*ksualno uznemiravao kada je bila maloletna (prvo uznemiravaje doživjela je sa 17 godina). Nasilje se i u ovom slučaju nastavilo.

Miroslav Aleksić trenutno se nalazi u pritvoru, a sudski proces je u toku. /Novi.ba/Srbija Danas/

Ostavite komentar