OVA IMENA ĆE DONIJETI SREĆU DJECI ROĐENOJ U 2021: Loš odabir može pokvariti budućnost, OBRATITE PAŽNJU NA 3 FAKTORA!

Zapadna, istočna astrologija, numerologija, pa čak i feng šui – sva ova učenja kažu da to odabir imena utiče na cijeli život osobe koja ga nosi. Zato je veoma važno da ne napravite grešku kod ovog odabira…

Prema kinskom horoskopu, godina Metalnog Bika počinje tek 12. februara. Od tog trenutka, simbol godine će “doći na svoje” i počeće da diktira svoja pravila, a ako ih se budete pridržavali, dimaćete veoma uspješnu godinu. Pa tako, ako za bebu rođenu ove godine odaberete ime koje će se svidjeti Biku, to dijete će imati sreće cijelog života.

Kineska filozofija, feng šui, kaže da se ime za dete mora odabrati ne samo na osnovu zvučnosti i ličnih preferencija, već na osonovu usklađivanja sa elementom godine u kojoj je dijete rođeno. U 2021. dominira metal, koji nije u “prijateljskim” odnosima za vatrom i drvetom, a pogoduju mu voda i zemlja.

Imena koja su izvedena od naziva metala u srpskom jeziku, kao što su Zlata i Gvozden, jesu apsolutni hit. Postoje i “zapadna” imena koja su popularna kod nas, a takođe su izvedena od naziva metala: Hana, Natalija, Zoe, i muško Danijel.

Zemljani elementi:

U ovi grupu imena koja se odnose na elemente zemlje spadaju: Kristina, Irina, Tatjana, Svetlana, Angelina, Sofija…

Imena koja se na zapadu takođe pripisuju elementima zemlje, a popularna su i kod nas su: Ema i Izabela. Ovo drugo ime sadrži i riječ “bijela”, što je posebno povoljno jer je 2021. godina Metalnog bijelog Bika.

Kad je riječ o dječacima, izbor je veći: Aleksandar, Nikola, Sergej, Konstantin, Pavle, Dimitrije, Igor, Denis… Umesto “belih”, postoja imena koja se vezuju za “svjetlost”, što je takođe povoljno: Svetozar, Svetisav, Svetislav…

Vodeni elementi:

Ovde je veći izbor imena koji se vezuju za elemenat vode: Marina, Margarita, Ina, Pelagija, Anastasija, Veronika, Valentina, Elena, Barbara, Milena… Među stranim imenima koja se vezuju za vodu su Mija i Amelija.

Izbor je ponovo veći za muška imena: Iljia, Ivan, Nikita, Maksim, Aleksa, Marko. Vlasnici ooih imena obično su mirni, dobroćudni, društveni i nisu skloni konfliktima. Ali imaju i manu – mogu biti izuzetno lijeni. /Novi.ba/Espreso.rs/

Ostavite komentar