HRABRA MAJKA OTIŠLA U SMRT: Anastasija (27) se bacila pod točkove automobila kako bi zaštitila muža i sina u Nižnjem Novgorodu!

U Nižnjem Novgorodu je mlada majka poginula pod točkovima automobila, spasivši sina i muža, prenose novine TarakaNN. Tragedija se dogodila u okrugu Balahninski u blizini sela Dubravni.

Kako novine pišu, 27-godišnja Anastasija i njen suprug Dmitrij vodili su svog sinčića u vrtić kada je Anastasija ugledala automobil kako juri ka njima.

– Iznenada je devojka ugledala automobil kako leti ka njima – brzo i nekontrolisano. Ona je, ne oklevajući ni sekunde, preuzela na sebe najveći deo udara i pokrila svojim telom muža i dete. Anastasija je poginula. Njen suprug Dmitrij i mali sin je preživeo – stoji u izveštaju policije.

Kako pojašnjava saobraćajna policija, zadržan je 37-godišnji vozač automobila, a protiv njega je pokrenut krivični postupak zbog kršenja saobraćajnih pravila, što je za posledicu imalo smrt osobe iz nehaja. U vreme nesreće porodica je šetala pored puta. Vozaču preti kazna do pet godina zatvora. /srbijadanas.com/

Ostavite komentar