Naslovnica Zanimljivosti TRAGEDIJA U BIH: Poginuo otac četvero djece u jezivoj saobraćajnoj nesreći…

TRAGEDIJA U BIH: Poginuo otac četvero djece u jezivoj saobraćajnoj nesreći…

88
0

TRAGEDIJA U BIH: Poginuo otac četvero djece u jezivoj saobraćajnoj nesreći…

Stevo Aničić (46) poginuo je sinoć u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Potočani, nadomak Prnjavora, na magistralnom putu Prnjavor – Klašnice. Riječ je o ocu četvero djece, od čega su dvoje maloljetna.

“Policijski službenici Policijske stanice Prnjavor, sinoć su izvršili uviđaj na licu mjesta saobraćajne nezgode (sletanje sa kolovoza) koja se dogodila u 21.20 sati na magistralnom putu Prnjavor – Klašnice, u kojoj je učestvovalo lice inicijala S.A. sa putničkim automobilom marke Citroen, koje je u ovoj saobraćajnoj nezgodi smrtno stradalo”, saopšteno je danas iz Policijske uprave Banjaluka.

Za sada je nepoznat uzrok slijetanja i pogibije Aničića, nadomak njegove porodične kuće u Potočanima, piše Radio Sarajevo. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Iza poginulog su ostali dva sina i dvije kćerke, supruga, roditelji, sestra, brat i druga rodbina i prijatelji, što se može vidjeti na smrtovnici koja se širi društvenim mrežama. Na Facebooku su se od Steve Aničića oprostili su se na stranici Kopjenica i Kopjencani.

“Svoju Kopjenicu i sve nas zauvijek je napustio Stevo (Čedo) Aničić. Vječan spomen našem Stevi a porodici Aničić iskreno saučešće. AMIN”, posljednji je oproštaj prijatelja Steve Aničića. /Izvor: novi.ba/

 

Prethodni članakŠok izjava Slavice Ćukteraš: Zaboli me, sebi sam na prvom mjestu, pa onda dijete!
Sljedeći članakBolest koja nema lijeka, evo šta je virus Zapadnog Nila koji je bio koban za glumicu Miru Furlan: Samo 1 % ljudi ima teške simptome!