POGINULA JEDNA OSOBA: Novi detalji stravične nesreće na autoputu u Hrvatskoj

Kod naplatnih kućica Mraclin, vozač je izgubio nadzor nad osobnim automobilom i udario u objekt HAC-a oko 5:30 ujutro, javlja policija. Vozač automobila teško je ozlijeđen…

Na naplatnim kućicama kod Velike Gorice jutros u 5:30 se dogodila se strašna nesreća.  Kako portal “24sata” saznaje od općinske odvjetnice  Velike Gorice Sanje Klačić Jakovina, automobil je velikom brzinom uletio u naplatnu postaju i usmrtio djelatnika (53) koji se nalazio u njoj. Vozač se trenutno nalazi u bolnici i teško je ozlijeđen.

Djelatnik hrvatskih autocesta koji je smrtno stradao bio je ’67 godište. Očevid je u tijeku te nije poznato dokad će trajati.

Vatrogasci su dobili dojavu u 5.32 o požaru auta i potrebi vađenja vozača. Pronašli su preminulog djelatnika u prvoj prostoriji. Udarac ga je odbacio i preminuo je na mjestu. Vozača su našli teško ozlijeđenog. Hitna ga je odmah preuzela.

– Zbog prometne nesreće na autocesti A11 Zagreb-Sisak na naplatnoj postaji MRACLIN u smjeru Siska vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h. Molimo korisnike za pojačan oprez – upozorava i HAK. (24sata.hr)

Ostavite komentar