IZDALA GA SNAGA, EVO KAKO DANAS IZGLEDA DŽEKI ČEN: Godine su učinile svoje, NI TRAGA OVOM VESELOM LICU

Jackie Chan je mnogima omiljeni glumac i jednostavno nas je oduševljavao kada smo ga gledali u filmovima.

Vrijeme leti, pa tako i mi starimo. Mnogi glumci ne izgledaju onako kao prije jer ipak godine svoje nose. Jackie nas je uvijek oduševljavao svojom glumom i akrobacijama koje je izvodio.

To ne bi radili ni mnoge njegove mlađe kolege. Jackie nas je mnogim ulogama nasmijavao, sjetite se samo filma ” Gas do daske” koji je obilježio jedan period. Kada se sjetimo tih nekih scena, ne možemo da se ne nasmijemo.

Kao što smo već rekli, on je uvijek bio talentovan, a sada je stariji, pa ga izdaje snaga. Njemu su sada 64 godine, pa naravno da se dosta toga mijenja. Ne može izvoditi one pokrete kao prije i drugačije izgleda.

Iako je stariji, on se opet trudi da uloge koje dobije ostvari i prenese najbolje moguće. Tako i treba. Njega znamo iz filmova da je energičan, snažan, a slika koja je nedavno izašla nam daje neku drugu sliku o njemu.

Rekli bismo da to nije onaj Jackie koji se u filmovima onako borio, ali dobro. Ne možemo očekivati da bude isti, s obzirom na godine koje prolaze. Pogledajte kako on izgleda:

Slavni 66-godišnji glumac Džeki Čen je prije dvije godine svoju autobiografiju preveo s kineskog na engleski jezik. U knjizi Never Grow Up iskreno je opisao svoje probleme, a sve je to bila posljedica, kako je rekao, nagle slave, koja ga je potpuno izopačila.

– Bio sam stvarno pravi kreten”, kaže Čen, kojeg su proslavili akcioni filmovi, da bi kasnije i sam postao scenarista, filmski producent i reditelj – kaže Čen.

On je rođen u Hong Kongu 1954. godine, kao dijete kineskih izbjeglica. Već sa osam godina počeo je da dobija prve uloge, a do 2016. godine dogurao je do Forbsove liste najuticajnijih i najplaćenijih glumaca. Njegovo bogatstvo procjenjuje se na oko 360 miliona dolara. (novi.ba/foto:print screen novi.ba)

Ostavite komentar