Naslovnica Showbizz (VIDEO) KAMERA SNIMILA MARIJU ŠERIFOVIĆ I DŽEJLU RAMOVIĆ, sjele su u auto...

(VIDEO) KAMERA SNIMILA MARIJU ŠERIFOVIĆ I DŽEJLU RAMOVIĆ, sjele su u auto i posjetile ovo mjesto: EVO ŠTA SU RADILE

223
0

(VIDEO) KAMERA SNIMILA MARIJU ŠERIFOVIĆ I DŽEJLU RAMOVIĆ, sjele su u auto i posjetile ovo mjesto: EVO ŠTA SU RADILE

Pjevačica Marija Šerifović i pobjednica najpoznatijeg muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Džejla Ramović uhvaćene su od “Paparaco lova” u Novom Beogradu kako zajedno izlaze iz zgrade automobilom idu do restorana na ručak, kao i u kupovinu.

Naime, ekipa pomenute emisije ustanovila je da mlada Džejla i dalje živi u zgradi sa Marijom kada ih je uhvatila kako džipom koji pripada Mariji izlaze zajedno iz garaže.

Odmah zatim, njih dvije su u društvu jednog dečka otišle do obližnjeg tržnog centra, kojeg su samo prevezle, a na snimku se vidi kako mlada pjevačica izlazi sa suvozačevog, a Serifovićeva sa mjesta vozača.

 Prvo su sjele u obližnji restoran kako bi ručale u društvu jednog prijatelja, a nakon toga njih dvije su zajedno otišle u nabavku sitnih kućnih aparata.

Na kraju večeri, pjevačice i prijateljice su se zajedno vratile Marijinim džipom i ušle u garažu koja pripada zgradi u kojoj obe žive. /Izvor:novi.ba/

Prethodni članakNestao još jedan grad u BiH! Ne, niko nije odselio
Sljedeći članakŽena je 2 dana trpila strašne bolove, pa došla u Hitnu: Kad su je doktori pregledali, uhvatili se za glavu!