Tri mjeseca živio na aerodromu, jer se plašio letjeti zbog korone

Muškarac iz Kalifornije živio je na čikaškom aerodromu O’Hare skrivajući se u obezbijeđenom dijelu zgrade jer se plašio da ode kući zbog pandemije COVID-a 19.

Aditya Singh uhapšen je za vikend kada su mu policajci tražili dokumente. Tužioci su pred sudom rekli da je Sing u Čikago stigao 19. oktobra i navodno živio u obezbijeđenom dijelu od tada.
Sudija Suzana Ortiz nije mogla vjerovati o kakvom se slučaju radi.

– Ako sam dobro shvatila, vi mi govorite da je pojedinac navodno živio u obezbijeđenom dijelu aerodroma od 19. oktobra do 16. januara i nije otkriven za sve to vrijeme”, upitala je sudija, prenosi Chicago tribune.

Singa su otkrila dvojica zaposlenih u “United Airlinesu” kada su mu prišli i tražili identifikaciju. Pomoćnica tužioca Kathleen Hagerty rekla je da je Singh spustio masku i pokazao im identifikacionu značku koju je nosio oko vrata.

Na legitimaciji je pisalo “operativni menadžer”. Jedini problem je što ona zapravo nije pripadala Singhu, već radniku koji je prijavio njen nestanak 26. oktobra.

Zaposleni su onda zvali policiju, koja je uhapsila Singha.
Singh je kasnije rekao da zbog straha od COVID-a 19 nije htio otići kući, a da je na aerodromu živio od pomoći putnika. /Izvor:  Oslobodjenje/cazin.net/

Ostavite komentar