KOPALI SU GOLIM RUKAMA: Užas u Žabljaku, snijeg i led pali sa krova, pa zatrpali majku sa djetetom (2)!

Samo zahvaljujući spletu srećnih okolnosti žena i dvogodišnje dijete ostali su nepovrijeđeni nakon što ih je, danas nešto poslije 16 sati, zatrpala veća količina snijega i leda koja se obrušila sa zgrade u centru Žabljaka.

Četvoročlana porodica iz Risna, danas se poslijepodne pješice kretala centrom grada podno Durmitora. Prilikom prolaska ispred jedne stambeno –poslovne zgrade, sa krova je počela da pada ogromna količina snijega i leda.

Muškarac i jedno dijete, koji su se kretali ispred, prošli su bez posljedica, ali su snijeg i lede pali direktno na ženu i dvogodišnje dijete potpuno ih zatrpavši.

Prisebnošću i brzom reakcijom zaposlenih u poslovnici Lutrije Crne Gore, restorana “Duga” uz pomoć policije i drugih građana, uz lopate za snijeg ali i golim rukama, žena i dijete su oslobođeni ispod snijega koji ih je bio potpuno prekrio.

Pronašli su majku savijenu preko djeteta i izvukli ih iz snijega, gdje ih je sačekala ekipa hitne pomoći koja je u međuvremenu došla na lice mjesta.

Medecinskim pregledom utvrđeno je da nemaju povreda koje bi zahtevali dalje specijalističke preglede. (Novosti)(novi.ba)

Ostavite komentar