Naslovnica Zanimljivosti FRANCUSKA U HAOSU: Postoji mogućnost ponovnog uvođenja OPŠTEG KARANTINA!

FRANCUSKA U HAOSU: Postoji mogućnost ponovnog uvođenja OPŠTEG KARANTINA!

42
0

FRANCUSKA U HAOSU: Postoji mogućnost ponovnog uvođenja OPŠTEG KARANTINA!

Korona virus dobija na snazi u Francuskoj. Prema poslednjim podacima, u zemlji ima čak 26.784 novozaraženih. Očekuje se da, i pored svih restrikcija i kontrola na granicama, britanski soj bude dominantan između kraja februara i sredine marta.

Zbog toga ne samo da neće biti popuštanja mera, već se pominje i mogućnost ponovnog uvođenja opšteg karantina. Trenutno je na snazi policijski čas 12 sati noću.

Restorani, kafei, barovi, muzeji, pozorišta i bioskopi i dalje ostaju zatvoreni, a nezvanično se saznaje da ih neće otvarati bar do aprila. Žičare na skijalištima neće biti otvorene ni tokom đačkih raspusta u februaru.

Za jedan dan preminulo je 310 pacijenata. Na bolničkom lečenju je 25.686, što je za 119 više nego dan ranije, a na reanimaciji 2.852, gde je takođe zabeleženo povećanje, za 13 osoba. Zdravstveni radnici upozoravaju da će se u bolnicama tek ostetiti pritisak od aktuelnog povećanja broja novoinficiranih. (Espreso.rs/Novosti.rs)

Prethodni članakJaki potres magnitude 5,3 pogodio Cipar: “Ljuljalo se i treslo najmanje 15 sekundi”
Sljedeći članak(VIDEO) TOMOVIĆ SE ZALETEO NA FRANA, PA GA UHVATIO ZA VRAT! Pujas isprovocirao Vladimira, obezbeđenje odmah ULETELO!